Court1 Originalet

Court1 Originalet stänger 30 april!

Hej alla härliga Court1 vänner!

Vi på Court1 vill börja med att rikta ett stort tack till alla er som spelar i våra hallar. Ni är dagligen med och bidrar till den härliga atmosfär vi har byggt upp och gör det enkelt för oss att komma till jobbet, verkligen!

Det kommer att ske en del förändringar om ett litet tag, närmare bestämt i maj månad. Dessa förändringar är vi tvungna att genomföra av flera olika anledningar. Men det viktigaste för oss och det ni ska ta med er är att vi är övertygade om att det kommer bli till det bättre för er!

Vi kommer att stänga Originalet sista april och flytta över all verksamhet till Annexet och Prästkragen. Vi är fullt medvetna om att Originalet betytt mycket för er och har varit en härlig och trygg samlingspunkt, framför allt för våra barn och ungdomar. Men detta kommer självklart leva vidare! Större delen av barn och juniorverksamheten kommer att flyttas över till Annexet, här kommer vi att bygga en otroligt häftig och mysig lounge för er alla att umgås och bara må bra i.

Sen vill vi meddela att John och Daniela valt att gå vidare i sina arbetsliv, ett beslut som inte har något med denna flytt att göra vill vi bara poängtera. Vi är otroligt tacksamma för all den tid och arbete de har lagt ner hos oss. Vi på Court1 önskar er all lycka i framtiden och vi är rätt övertygade om att vi kommer att se er i hallarna ändå.

Vi kan med glädje meddela att vi snart har en ny medarbetare som börjar jobba heltid hos oss. Ett namn som många av er säkert känner igen, vi välkomnar Michael Modig till Court1! Det kommer att bli grymt att ha dig hos oss på heltid, välkommen!

Vi är såklart medvetna om att frågorna är många. Vi jobbar för fullt med att övergången ska bli så smidig och bra som möjligt för alla inblandade. Så fort vi har mer information så kommer vi självklart meddela detta. Men som avslutning vill vi säga att dessa förändringar som sker med hallarna kommer att bli till det bättre för alla oss som älskar Padel!

På återhörande!

Varma hälsningar från oss på Court1 🎾

padelbanor

5 dubbelbanor
1 singelbana

Gym

I vårt gym som ligger mitt i hallen på Court1, har vi 140 m² gummimatta och konstgräs. Här finns löpband, fria vikter, maskiner, lättare träningsredskap men också fria konstgräsytor för padelanpassad styrke och rörelseträning. En trappa upp har vi 25m² stor cardioyta med cyklar och andra motionsapparater.

Reception & butik

I vår shop hittar du det mesta du behöver – racketar, bollar, skor och tillbehör och ett enklare sortiment av kläder. Vi erbjuder dessutom ett bra utbud av snacks och dryck. När shopen är obemannad så kan du handla bollar och dryck i automaterna.

Öppettider hallen

Måndag-Söndag: 06.00-24.00

Bemannat:

Mån: 09.00-22.00
Tis-tors: 07.00-22.00
Fre: 07.00-20.00
Lör: 09.00-16.00
Sön: 09.00-16.00
Helg/röda dagar: kan variera
Julafton & Juldagen 2022: obemannat
Annandagen 2022: 08-10

 

Adress & Kontakt

Skarpövägen 12
132 38 Saltsjö-Boo

076-123 86 42