Court1 Friskvård

Hos oss kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag och spela padel

För att främja god hälsa och bygga en sund företagskultur, erbjuder många arbetsgivare friskvård till sina anställda i form av ett bidrag. Detta kan se ut på olika sätt beroende på arbetsplats. Friskvård på upp till 5000 kr/person och år är avdragsgillt för arbetsgivaren och förmånsfritt för arbetstagaren. Padel är en av många aktiviteter som klassas som friskvård, dvs. är hälsofrämjande (fysisk aktivitet).

 

Hur nyttjar jag mitt friskvårdsbidrag via MATCHi?

Om du har en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt köpa och få ut ett kvitto via MATCHi. Först och främst är det viktigt att du har uppdaterat din MATCHi-profil med korrekta uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer etc. Profilen kan du uppdatera genom att klicka på “Profil” upp till höger och välj “Min profil” i rullgardinsmenyn. Därefter kan du i högra kolumnen på sidan uppdatera din profil med rätt födelsedatum och adress.

 

Strötid, klippkort eller värdekort?

På vår MATCHi- sida kan du köpa en strötid eller ett klippkort som ger dig ett fast antal ströbokningar hos oss. Du kan också köpa ett av våra värdekort. Dessa värdekort (krediter) laddas på ditt MATCHi-konto och kan i sin tur användas för att boka strötider, aktiviteter och privatlektioner.

Våra olika typer av klippkort och värdekort hittar du HÄR

 

Var skriver jag ut mitt kvitto i MATCHi?

När du har gjort ett köp via MATCHi kan du komma åt ditt kvitto genom att återigen klicka på “Profil” uppe till höger (på dator) och senare klicka på “Mina betalningar” i rullgardinsmenyn. Där samlas alla dina betalningar och dessa kan du spara ner som PDF alternativt skriva ut direkt om så önskas. Det är alltså viktigt att du har en korrekt uppdaterat MATCHi-profil för att informationen på kvittot ska vara giltig.