Våra anläggningar

Originalet, Annexet och Prästkragen – 20 padelbanor!

Court1 Originalet

En levande, inspirerande och cool padelhall med spel på 6 banor varav 1 singelbana, gym, shop och Head Office. Vår första härliga hall, där så många vuxna och barn har börjat spela och älska padel. I Originalet så kommer vi att fokusera på träning med instruktörer. Här ska merparten av Nacka Padelklubbs aktiviteter bedrivas.

padelbanor

5 dubbelbanor
1 singelbana

Gym

I vårt gym som ligger mitt i hallen på Court1, har vi 140 m² gummimatta och konstgräs. Här finns löpband, fria vikter, maskiner, lättare träningsredskap men också fria konstgräsytor för padelanpassad styrke och rörelseträning. En trappa upp har vi 25m² stor cardioyta med cyklar och andra motionsapparater.

Reception & butik

I vår shop hittar du det mesta du behöver – racketar, bollar, skor och tillbehör och ett enklare sortiment av kläder. Vi erbjuder dessutom ett bra utbud av snacks och dryck.

Court1 Prästkragen

I december 2021 öppnar vi portarna till Court1 Prästkragen i Lännersta. Nackas nya mötesplats där vi ses på banan, i gymet, på co-work eller i restaurangen! Här kommer vi att bedriva all typ av padelverksamhet men med fokus på att alltid tillhandahålla prime time tider för medlemmar (fungerar fullt ut så fort Annexet har öppnat).

Padelbanor

2 centercourts
4 dubbelbanor
2 singelbanor
Alla med Mondo Supercourt XN

Sportklinik / Rehab

På Prästkragen har vi två behandlingsrum. Duktiga specialister hjälper dig med förebyggande träning, behandling av skador eller avslappnande massage.

Gym

Vi har 100 m² medlemsgym med ny utrustning från Techno Gym. Här kör ni uppvärmning, rehab eller uppbyggnad. Vi kommer att erbjuda specialanpassad träning med våra PT:s och fysioterapeuter.

Co-work

Nu gör vi arbetsdagen lättare och roligare. Med ett co-work membership får du tillgång till co-work yta, separata mötesrum och sociala utrymmen med mat, dryck och fika.

Restaurang

Restaurangen på Prästkragen blir en modern kvarterskrog med pizza i fokus.

På menyn finns också annan bra mat som acai smoothies, bowls och gröna juicer. Vi har ett litet men bra utbud av öl och vin. Här finns plats för familjemiddagar, after-padelhäng eller take away. Mat och dryck serveras från morgon till kväll.

Court1 annexet

Q2 2022 öppnar vi Court1 Annexet 200 meter från Court1 Original. I Annexet ska vi ha 6 dubbelbanor med härlig takhöjd. Här kommer vi att lägga merparten av abonnemangen och seriespelet samt utökad ungdomsträning.

Mer padel

Vi bygger Court1 Annexet 200 meter från Originalet. I Annexet ska vi ha 6 dubbelbanor med härlig takhöjd. Här placerar vi på sikt merparten av seriespelet och abonnemangen samt ytterligare ungdomsträning/matchspel.

Reception & butik

Annexet kommer att ha en bemannad reception och shop med allt du behöver för ditt padelspel.

Service

Annexet får fina omklädningsrum ”Court1 Style” med dusch och bastu. Motionscyklar för uppvärmning placeras på lämplig plats.